Veľké upratovanie v bunkri

12. septembra 2015
.

Jedného krásneho dňa sme sa vybrali na bicykloch do bunkra. Niektorí tam spali a niektorí tam išli autami. Po ceste tam som mal mäkké koleso. Poprosil som jedného milého pána a ten mi pomohol nafúkať koleso. Myslel som si že chalani už budú v bunkri ale nakoniec som ich dobehol a počkali sme sa. V bunkri sme sa vybrali na Dibrovov pomník …

ho poupratovať a trošku to tam dať do poriadku. Keď sme sa vrátili sme aj pri bunkri niečo upratali a potom sme si išli opekať. Najedli sme sa, ešte sme niečo porobili, porozprávali sme sa, bolo to tam vážne super. Potom sme išli naspäť na Starú Turú. Ďakujem že sme tam mohli ísť.

Filip

V sobotu sme siedmi členovia Fénixu vyrazili do bunkra vo Vetešovom jarku. Ked sme dorazili do bunkra Peťo nám dal chvíľu pauzu a už sme vyrážali na Dibrovák očistiť ho a pripraviť na turistický pochod. Po očistení pomníka sme zišli naspäť do bunkra kde už nás čakal teplý čaj. Po nejakom čase sme sadli znovu na bicykle a zišli naspäť do Turej kde sme sa rozišli a išli domov.

Matej

V sobotu sme sa stretli u mestského úradu. Zatiaľ čo velkáči už boli v bunkri lebo tam spali, my sme si to museli vyšlapať. Teda až na Vlaďu, tá sa pekne pohodlne vyviezla s Peťom v aute. Po dlhšej ceste sme boli na mieste, lebo Tomík trochu nestíhal. Tam sme išli na Dibrovov pomník a upratovali sme ho. Potom sme si opiekli veci na ohni a išli sme naspäť. bolo tam super!

Krko

V sobotu ráno sme sa stretli pred mestským úradom. Ked všetci dorazili vzdali sme sa na cestu. Ked sme niekde stáli dlho sme čakali na Krka s Tomíkom. Ked sme prišli do bunkra išli sme upratovať Dibrovov pamätník. Po upratovaní pamätníku sme opekali a opečené veci sme zjedli. Potom sme tam ešte chvíľu boli a išli sme domov.

Matúš


Do bunkra jeto 10 kylometrov. Ondrik a Filip ma nútili ísť na bicikly celích 10 kylometrov a každé try kylometre bola zastávka a na druhej zastávke Ondrýk hovorý: Kdo si zobere Tomika zadarmo môžete ho dať do gulášu.

Tomík (bez úpravy)