Brigáda v bunkri

28. mája 2016
.

Naša cesta na bunker začala tým, že sme sa stretli pri mestskom úrade o 9:00 hod. Nasadli sme na bicykle a vyrazili sme. Na našej prvej prestávke Vladka zistila, že nechala batoh pri mestskom úrade.

Preto musela zavolať či jej ho nedovezú. Ked sme prišli ku Kamennému mostu tak sme sa čakali. Tam, Vladka počkala kým jej donesú batoh. My ostatní sme zatiaľ išli hore kopcom. Ked sme zdolali aj posledný kopec, dorazili sme do bunkra. Tam sme pracovali a potom na nás čakala opekačka. Potom sme sa už iba dali na cestu domov. Počas cesty nám pršalo a všetci sme boli premočení. Tento výlet som si užila, bolo tam úžasne.

Kaja

V sobotu sme išli do bunkra. Zraz bol pri mestskom úrade o 9. hodine. Ked sme išli tam bolo pekné slnečné počasie. Vyhadzovali sme z bunkra plesnivé drevá, potom sme ich spálili. Nakoniec sme si opekali špekačky a slaninu. Gaťovi spadla špekačka do ohňa a zhorela. Ked sme išli naspäť začalo pršať, schovali sme sa v prístrešku ale aj tak sme boli všetci mokrí). Prišli sme okolo pol tretej.

Marek Ž.

V sobotu sme išli do bunkra, cesta tam bola v pohode. Prvý krát som si chytil vlhkú pleseň 😀 a potom sme to začali páliť. Pri opekaní špekačiek som polovicu z nich spálil v ohni. Cestou späť nás zastihla silná búrka, najprv sme sa skryli na Kamennom  moste ale potom sme sa rozhodli ísť v daždi ďalej. Po ceste naspäť sa väčšina dobre okúpala. Matej vyhral Miss mokré tričko. Na to, že som bol mokrý ako myš tak sa mi to veľmi páčilo a dohodli sme sa, že nabudúce sa ide iba v daždi.

Gaťo