Prechádzka na Lazy

25. januára 2014
.

Išli sme tam v sobotu. Bolo nás celkom málo, ale potom prišli aj ostatní. Cesta bola pekná. V lese sme hrali dobrú hru – medveď – v ktorej išlo o to, …

… že keď sa povie slovo medveď a museli sme sa dostať nad zem. Potom sme ale prestali, lebo sme vyšli z lesa a nebolo sa kam zavesiť. O kúsok ďalej sme počkali, kým si Vlaďa nafotí panorámu. Potom nám Peťo povedal aké dediny sú okolo, a išli sme ďalej. Nakoniec sme sem došli. Bolo to super. Pôjdem znovu.

Krko

 

Bol to super deň, keď sme sa vybrali na jednodňovú turistiku. Bolo super. Prvý základný bod boli Hnilíky. Celú cestu sme hrali rôzne hry. Prešli sme celé kopanice až naspäť na Turú. Po ceste sme fotili panorámu pre Vladinu hodinu informatiky. A skúšali sme vyrábať všelijaké veci. Bol to super deň, všetci sme sa odreagovali. Ahojte. Určite nabudúce.

Filip

 

Veľmi sa mi páčilo keď sme prišli do lesa a hrali sme sa hru Medveď. Na kopci veľmi fúkalo a mali sme omrznuté líca. Videli sme veľa zaujímavých stromov a kríkov, ale vadilo mi keď som videl toľko zrezaných stromov. Na Hrachoviskách bola taká veľká zima, že keď sme išli s Marekom domov, tak sme nemohli otvoriť ani termosku. Po ceste domov do Vaďoviec sme s Marekom zbierali odpadky.

Samo

 

Boli sme tam v sobotu. Hrali sme sa hru medveď. Petra doviezol môj tato. Išli sme cez les. Bola moc veľká zima. Mali sme červené líca. Najviac sa mi páčila dĺžka cesty. Určite pôjdem znovu.

Marek