Prechádzka na Pavúkov járok

02. apríla 2016
.

V sobotu sme boli na prechádzke po okolí. Prešli sme miesta, o ktorých veľa domácich nevie. Prešli sme cez Koštialove vŕšky, cez celý Pavúkov jarok a cez obidva Dubníky. Boli s nami aj naši mladší členovia 🙂

Veľmi ma baví ich zabávať a snažiť sa im to spríjemniť na toľko aby u nás vydržali a páčilo sa im tu. Bola to výborne strávená časť soboty. Dúfam, že čo najskôr pôjdeme zase.

Filip

V sobotu sme išli na Pavúkov jarok. Odchádzali sme o 9:00 od úradu. Ked sme boli pri pavúkovom jarku prišli k nám dvaja psi , išli s nami až po Žandársky most tam ich Peťo zahnal domov. Bolo tam veľa medvedieho cesnaku. Boli tam srnky. Potom sme prišli k vodopádu kde Gaťo skoro spadol do vody. Potom sme išli k Dubníku, odtiaľ sme išli na Starý Dubník a odtiaľ sme išli so Samom peši domov do Vaďoviec.

Marek G.

V sobotu sme išli na Pavúkov jarok. Bol pekný slnečný deň. Bola to pekná prechádzka. Bolo tam veľa srandy a pochodil som po nových cestách. Nadýchal som sa čerstvého vzduchu. Videl som zopár srniek, skoro som padol do jazierka s vodopádom a po asi piatich rokoch som sa vozil na kolotoči. Videli sme ako cvičili psov na útok, lapenie, zastavenie ľudí. Mám ďalšie nové zážitky a išiel by som znova. Moja prvá prechádzka s Fénixom sa mi veľmi páčila a teším sa na ďalšie.

Gaťo

V sobotu sme sa stretli pred mestským úradom. Postupom cesty sa začalo otepľovať a tak som si musel vyzliecť bundu. Pri Koštialovej doline sme stretli dvoch psov. Podľa mojich výpočtov by to vyšlo na malú porciu gulášu. O kúsok nižšie bol nádherný vodopád. Chvíľu sme tam zostali a vydali sa ďalej. pri Novom Dubníku sme si odtrhli vysokú trávu a mečovali sa. Na Dubníku som si poranil nohu a nikto mi ju nechcel ošetriť ale nakoniec sme prišli domov. Bolo tam úžasne!

Krko

Ked sme vyšli z menšieho lesíka, vybehli za nami dvaja psíkovia. Skákali po nás. Veľmi dlho chodili za nami ale museli sme ich odohnať. Mne sa tam veľmi páčilo ale zažili sme tam aj veľa ďalších zážitkov. Prišli sme domov a išla som si hned ľahnúť.

Maruška

Naša turistika začala tým, že sme sa stretli pri mestskom úrade. Bohužiaľ hned na začiatku sa mi podarilo si premočiť celé topánky. Počas cesty nás chvíľu sprevádzali dvaja psíkovia. Cestu určite neľutujem a tí čo neboli môžu ľutovať.

Karin

Ked sme išli na Pavúkov jarok tak sme videli dvoch psíkov, ktorí skoro celú cestu za nami chodili. Potom sme videli takú malú studničku a potom sme skákali cez potok. Ďalej sme prešli k Novému Dubníku a odtiaľ sme išli na Starý Dubník. Bolo pekné počasie. Máme veľa pekných zážitkov a tí čo neboli môžu ľutovať.

Ivanka

Cestou na Pavúkov jarok bolo veľa medvedieho cesnaku. mali sme pekné počasie. Bolo tam super a určite pôjdem aj nabudúce. Tí čo neboli môžu ľutovať. Videli sme aj srnky :-).

Nikolka

V sobotu sme a stretli pred mestským úradom. Išli sme cez Koštialovú dolinu do Dubníka. Tam ujo vycvičoval psy. A z Dubníku sme išli domov.

Tomík