Chata Vlčia jama

14. - 16. decembra 2012
.

Ráno som sa zobudila s nadšením. Vedela som totiž, že hneď ako prídem zo školy, pôjdeme do Vlčej Jamy. Veľmi som sa tešila a tak som sa čo najrýchlejšie pobrala do školy.

Hneď po skončení školy som utekala domov a dochystala som si posledné veci. Už som sa nemohla dočkať, no netrvalo dlho a prišla štvrtá hodina. O štvrtej sme sa totiž mali stretnúť pri klubovni. No a tak sa aj stalo. Veci sme naložili do áut a začala sa zábavná cesta. Prešli sme mnoho kilometrov až sme sa dostali na miesto, kde bolo veľmi málo domov a v jednom z nich sme bývali. Privítala nás milá majiteľka, ktorá nám všetko ukázala a tak sme si išli zaniesť veci. Hneď ako sme sa ubytovali, sme sa prezliekli a išli sme si poobzerať dom. Potom sme sa išli prezliecť a nakoniec nás napadlo zahrať si človečko. Potom sme sa išli najesť. Večer sme si spolu sadli a ako obvykle sme spievali. No a potom, spánok.

Ráno, keď sme sa zobudili, išli sme raňajkovať. Na raňajky sme mali paštekové chleby so zeleninou. Potom sme sa išli poriadne poobliekať, pretože sme išli von. Chceli sme ísť na prechádzku ale počasie nám moc neprialo. A tak sme išli stavať snehuliakov. Počas toho sme sa aj trošku guľovali, ale mierny dážď nás posielal dovnútra. Vnútri sme sa prezliekli a išli sme robiť obed- palacinky. Keď sme ich dorobili, išli sme sa najesť. Potom sme sa znovu išli hrať. V polospánku sme hrali človečko až nakoniec sme sa začali blázniť. No a neskôr sme si išli zahrať zábavnú hru o rozprávkových bytostiach. Išli sme sa najesť, no a potom sme si zasa všetci spolu sadli a spievali sme si. Boli sme už veľmi unavení a tak sme sa pobrali do postieľok.

Trochu sme sa prebrali a chvíľu sme sa ešte rozprávali. Nakoniec sme však zaspali a zobudili sme sa až keď do našej izby ‚‚vletela‘‘ Bárča a zobudila nás. Čo najrýchlejšie sme sa išli naraňajkovať. Na raňajky sme mali chlebík s maslom a džemom. Po raňajkách sme si išli pobaliť všetky veci. Zaniesli sme si ich dolu a skontrolovali sme izby, či v nich niečo nezostalo. Všetko sme upratali a ešte sme chvíľku sedeli na gauči. Potom už prišiel ten čas, keď sme si veci zaniesli do áut, pretože prišla majiteľka, ktorá všetko skontrolovala a rozlúčila sa s nami. Nasadli sme do áut a znovu sa začala dlhá, zábavná cesta, ktorú sme si veľmi užívali. Po príchode do nášho mesta sme sa rozlúčili a pobrali sa domov.Tento víkend sa mi veľmi páčil a som veľmi rada, že som sa ho mohla zúčastniť.

Nika