Spoznávame slovenské mestá: Bojnice

17. - 19. mája 2013
.

Poobede sme konečne vyrazili. Cesta bola zábavná a o chvíľu sme prišli. Ubytovali sme sa a išli sme do neďalekej pizzerie, kde bolo tiež zábavne.

Potom sme prišil na chatu a o chvíľu sme už sedeli v altánku za chatou a spievali si pri ohníku. Ešte sme sa trochu napapali a išli spať. Ráno sme vstávali trošku skôr, aby sme urobili raňajky. najedli sme sa  a vyrazili do Bojníc – išli sme do ZOO. Bolo tam super, videli sme veľa pekných zvieratiek. Neskôr sme sa vrátili späť na chatu, keď sme hrali petang. Potom sme sa išli najesť a vrátili sa do Bojníc. Išli sme na prehliadku Bojnického zámku, no líšila sa tým, že tam boli “strašidlá”. Prehliadka bola naozaj super aj keď som sa “trochu” bála. Po návrate na chatu sme sa najedli a išli  spať. Ráno sme niektorí vstávali skôr, aby sme šli  domov. Cesta bola trošku tichá ale fajn. Keď sme prišli do Starej Turej, každý išiel domov. Bolo tam SUPER.

Nika

Konečne sme odišli zo Starej Turej smerom do Kanianky. Celú cestu sme sa rozprávali a smiali sa . Po príchode do Kanianky,  sme sa  ubytovali a trošku si prerobili izbu.  Po chvíli sme sa išli pozrieť do pizzerky a objednali si kofolu. Po návrate na “chatu”  sme spapkali večeru prinesenú z domu.Večer sme si všetci sadli do altánku, hrali na gitare a spievali si. Potom sme išli spať. Ráno sme sa zobudili a naraňajkovali sa. Po raňajkách sme sa nachystali a išli do ZOO Bojnice, kde sme videli rôzne zvieratá. Potom sme sa vrátili do Kanianky, kde sme hrali petang a navečerali sa. Po večeri sme nastúpili do áut a vrátili sa do Bojníc na prehliadku zámku, kde nás strašili. Bola tam aj Biela aj Čierna pani. Po prehliadke zámku sme sa vrátili do Kanianky. Osprchovali sme sa, rozprávali sa až pokým sme nezaspali. Ráno sme sa zobudili, naraňajkovali, pobalili sa a išli naspäť domov. Cesta naspäť bola tiež super a aj tam bolo super.

Verča

Odchádzali sme o 16:30 zo Starej Turej. V aute sme išli ja , Verča, Barča, Sima a náš šofér Martin. Keď sme dorazili  do Kanianky vybehli sme do Pizzerky na  kofolu. Večer sme hrali na gitaru a išli spinkať. V sobotu po super raňajkách sme sa vybrali do Bojnickej ZOO. Popozerali sme si zvieratká,  hlavne krásne mláďatá surikaty. Potom sme sa pobrali späť do Kanianky, kde sme hrali petang, spapkali parádnu večeru a išli do strašidelného Bojnického zámku. Večer po menšej zábave zaspali a ráno po džemových raňajkách sme sa vybrali späť domov.

Vlaďka

Vyrazili sme v piatok o 16:00 spred klubovne. Išli sme autami asi 2 hodiny. Keď sme dorazili na  miesto, išli sme sa ubytovať. Dušan medzitým stúpil do hovna. Večer sme spievali a Peter hral na gitaru. Na ďalší deň sme išli do ZOO. Najlepšie bolo vivárium. Vrátili sme sa  na chatu a hrali petang. Dali sam si výbornú večeru a išli naspäť do Bojníc. Po 30 minútach  v rade  nás pustili so zámku. Párkrát nás vystrašili. Prehliadka trvala 1 hodinu a 15 minút. Na ďalší deň sme išli domov. Došli sme o 12:30. veľmi sa mi páčilo.

Krko