Bunker je pripravený na pochod!

28. septembra 2013
.

Akí by sme to boli hostitelia, keby sme pred pochodom neskontrolovali a nepripravili bunker? A tak sa aj stalo. Všetko je nachystané a už v sobotu 12. októbra Vás očakávame.

 

Zopár našich nových členov sa vybralo s nami. Prečítajte si ako sa im páčilo.

Boli sme sa pozrieť do Vetešovho járku. Boli sme to tam trochu poupratovať a opekať. Odchádzali sme o deviatej a Vetešov járok, ktorý bol 10 km ďaleko, sme zdolali za hodinu, ale jazda dolu trvala tak 15 minút. Počasie bolo dobré. Bol to môj prvý výlet z Fénixu a už sa teším na ďalší.
Matej

V sobotu sme boli v bunkri. Kým sme prišli, prešli sme 10 km na bicykli. Keď sme prišli, odložili sme si ruksaky a išli sme pracovať. Nosili sme drevo z lesa, aby sme zapálili oheň. Potom som išiel pomáhať Matejovi s kálaním dreva. Potom sme pílili drevo. Potom sme opekali špekačky a skoro všetci chceli moju štipľavú špekačku, ktorú som aj tak nakoniec nestihol opiecť, pretože sme už išli dole kopcom naspäť. Cesta dole kopcom bola oveľa rýchlejšia a zaujímavejšia, išlo to úplne ľahko.
Matúš

Ráno sme sa stretli o deviatej pri mestskom úrade. Šli sme na bicykloch do Topoleckej do bunkra. Tam sme si odložili bicykle a začali sme pracovať. Zametali sme chodník, sekali sme drevo a aj sme ho pílili. Potom sme išli pozrieť nejaké hríby. Našli sme dubáky, suchohríby a bedle. Potom sme si založili oheň. Opekali sme špekačky, slaninu, chlieb, rožky a niektorí až tak, že im začal horieť. Okolo tretej sme išli domov. Jazda dole bola super, lebo sme išli ako strely. Za chvíľku sme boli na Turej.
Natália